Wednesday, September 14, 2011

هشدارCNN به وزارت خارجه آمریکا در مورد خارج کردن گروهک مجاهدین از لیست تروریستها

ایسنا: سي ان ان در گزارشي درباره گروهک تروريستي مجاهدين خلق به مقامات آمريکا به‌خصوص وزارت خارجه اين کشور هشدار داد که مجاهدين خلق هم‌چنان يک گروهک تروريستي است.

گزارش سي ان ان با اين سوال شروع مي‌شود که: آيا امکان دارد يک سازمان تروريستي که آمريکايي‌ها را کشته و اعضاي خود را شکنجه مي‌دهد بتواند مبارزه رايزنانه گسترده‌اي را براي تحت تاثير قرار دادن تصميمات مربوط به امنيت ملي آمريکا سازماندهي کند؟ سي ان ان جواب مي‌دهد که: بله، اين اتفاق هم اکنون در مقابل چشمان ما در حال رخ دادن است.

بر اساس اين گزارش وزارت امور خارجه آمريكا مي‌گويد گروهک مجاهدين خلق در دهه 70 ميلادي حملات تروريستي متعددي را در ايران ترتيب داده و چندين پرسنل و شهروند آمريکايي را که در پروژه‌هاي دفاعي در تهران کار مي‌کردند، کشته است. اما سازمان مجاهدين خلق در فهرست سازمان‌هاي تروريستي قرار دارد، اما با وجود اين توانسته است جو سياسي تاثيرگذاري را در ايالات متحده و يک بحران انساني را در عراق به‌وجود آورد. براي ترتيب دادن چنين کمپين فشار مزورانه‌اي به مقادير هنگفتي پول نقد و مسووليت‌پذيري افراد نياز است.

گزارش مي افزايد: اخيرا روشن شده است که تعداد زيادي از 33 مقام پيشين ايالات متحده که حامي حذف نام مجاهدين خلق از فهرست سازمان‌هاي تروريستي بوده‌اند از طرف سازمان مجاهدين خلق پول دريافت کرده‌اند تا در محافل برگزار شده توسط اين سازمان سخنراني کنند. برخي از اين افراد خود را به آرامي از اين مبارزات کنار کشيده و اعلام کرده‌اند که در مورد گروهک مجاهدين اطلاعاتي نداشتند زيرا اين گروه همواره خود را به صورت يک گروه بي‌ضرر و بخشي از جنبش معترضان ايراني معرفي مي‌کرده است.

در ادامه گزارش سي ‌ان‌ ان آمده است که عده‌ي ديگري از اين مقامات مانند "مايکل موکاسي" و "هوارد دين" تلاش‌هاي خود را در بحبوحه اين انتقادها مضاعف کرده‌اند و تاکيد خود را بر حذف نام مجاهدين خلق بر اساس زمينه‌هاي بشر دوستانه قرار داده‌اند. اما با وجود اين که بروز يک بحران انساني براي اعضاي مجاهدين خلق مورد نگراني است اما رهبري مجاهدين خلق مستقيما مسئول و مقصر اين واقعه است. درحالي که هسته رهبري مجاهدين خلق در آسايش کامل در پاريس اقامت دارند 3400 عضو عادي اين سازمان در کمپ اشرف واقع در نزديکي مرز ايران هستند.

اين گزارش با اشاره به وضعيت اسفناک ساکنان پادگان اشرف مي‌نويسد: اين اعضا به عنوان گروگان‌هاي رهبري مجاهدين خلق در اين کمپ نگه داشته شده‌اند تا سازمان بتواند حمايت بين‌المللي را از خود کسب کند. حاميان مجاهدين که بر اساس زمينه‌هاي بشردوستانه حامي سازمان هستند هنوز نتوانسته‌اند به سوالات اساسي درباره اعمال غيرانساني گروه که در گزارش ديده‌بان حقوق بشر ذکر شده‌اند، پاسخي دهند. يکي از اين اتهامات که در تحقيق سازمان رند نيز به آن اشاره شده است تهديد به خودکشي به عنوان تاکتيکي در مذاکرات بوده است.

در ادامه گزارش به تحقيقات وزارت دفاع آمريکا به عنوان مستندات نقض فاحش حقوق بشر پرداخته شده و تصريح شده است 70 درصد اعضاي اين سازمان پس از انتقال گروه به عراق به اين سازمان ملحق شده‌اند و تعداد زيادي از آنان به بهانه‌هاي واهي و يا بدون درک درستي از اهداف و روش‌هاي سازمان به‌خصوص رفتار فرقه‌اي آن به سازمان پيوسته و بسياري نيز با وجود ميل باطني خود مجبور به ماندن در سازمان شده‌اند.

س ان ان در گزارش خود به تحقيقات ديده‌بان حقوق بشر درباره مجاهدين خلق مي‌پردازد و مي‌نويسد: ديده‌بان حقوق بشر مواردي از شکنجه افرادي را که قصد خروج از سازمان را داشته‌اند ثبت کرده است. اعضايي که موفق به فرار شده‌اند گزارش داده‌اند که مجاهدين خلق دسترسي به تلفن، اينترنت، تلويزيون و هرگونه وسيله ارتباط با خارج را براي سازمان منع کرده است. رهبري گروهک مجاهدين خلق از دشمني بين ايران و آمريکا براي پايه‌ريزي مبارزات و دشمني خود با ايران و قانع کردن مقام‌هاي آمريکايي استفاده کرده است. حقيقت اين است که مجاهدين خلق يکي از منفورترين گروه‌ها در ايران به شمار مي‌رود. در اين راستا به نسبت زيادي موفق شده توجه‌ها را از اعمال زيرزميني خود و نقض حقوق بشر در اشرف منحرف کند.

در ادامه گزارش آمده است که رهبري گروهک مجاهدين خلق در پاريس از اعمال تاسف‌بار دولت عراق نيز براي حذف نام خود از فهرست سازمان‌هاي تروريستي بهره‌برداري کرده است. دولت عراق نيز به خاطر رابطه نزديک مجاهدين با صدام حسين رويکرد محتاطانه‌اي با اين گروه در پيش گرفته است.

سي ان ان در پايان مي‌نويسد: گروهک مجاهدين خلق از پذيرفتن هر گونه پشينهاد براي خارج کردن اعضاي خود از عراق امتناع کرده است. تلاش‌هاي آمريکا براي تسهيل يک راه حل بشردوستانه با خارج نشدن اعضا از کمپ، با مانع مواجه شده است. کميسارياي عالي پناهندگان سازمان ملل علنا پيشنهاد خود را براي انتقال پناهندگان اعلام کرده است اما اعضاي ساکن کمپ اشرف از ترک خشونت که يکي از پيش شرط‌هاي همکاري سازمان ملل است، سرباز زده‌اند. به اين ترتيب روشن است که حذف مجاهدين خلق از فهرست گروه‌هاي تروريستي تنها عاملي براي ايجاد يک جنگ فاجعه‌بار در خاورميانه خواهد شد.

No comments:

Post a Comment